Sådan bliver du medlem

Ved at udfylde nedenstående formular, bliver du medlem af Sigrid Fonden. Som medlem af Sigrid Fonden bidrager du til, at rammerne på de danske hospitaler bliver sjovere for de indlagte børn og deres søskende.

Det koster 100 kr. om året at være medlem. Pengene går til at opfylde ønsker, som den enkelte børneafdeling måtte mangle. Selv de mindste ting kan være med til at gøre en forskel. Det kan være gode bøger, det kan være et brætspil eller en bold, kun fantasien sætter grænsen.

Udfyld formularen og bliv medlem

Udfyld formularen og indbetal 100 kr. så bliver du medlem af Sigrid Fonden og støtter derved Sigrid Fondens projekter. Flere har spurgt om det ikke skulle være mere end 100 kr. Alle er naturligvis velkommen til at indbetale mere, men vi har valgt at det er 100 kr. årligt, så alle der har lyst til at bidrage har en chance for at være med. Så ønsker du at donere flere penge, bliver vi naturligvis kun glade.

Som medlem modtager du vores nyhedsbrev hvor vi løbende informerer omkring indsamlingen og de projekter vi støtter. Bare rolig, du bliver ikke spammet.

Når du har udfyldt formularen og indbetalt 100 kr. på enten mobilepay eller på vores reg. og konto nummer – så er du medlem af Sigrid Fonden. Du betaler dit medlemskab for ét år af gangen. Når medlemskabet skal fornyes, sender vi dig en påmindelse. Da vi er en frivillig forening som ikke ønsker at pengene skal gå til diverse gebyrer m.m. har vi ikke en automatisk opkrævning. Vi vil hellere have at pengene går til formålet fremfor regninger.

Tak fordi du vil være med til at gøre livet sjovere for indlagte børn og deres søskende.