Om Sigrid Fonden

SIGRID FONDEN er stiftet på baggrund af en personlig historie, hvor vores stiftere Maja og Henrik har haft og har sygdom tæt inde på livet. Da de tilbage i December 2017 fik lille Sigrid, var alt ikke som det skulle være. Derfor har de lige siden tilbragt mange timer på sygehusene og det var netop her de fik idéen til at ville gøre en forskel. De besluttede sig derfor for, at stifte SIGRID FONDEN.

Hver evig eneste dag er der desværre en masse børn rundt i landet som bruger alt for mange timer af deres barndom på sygehusene. Det er hårdt for de syge børn, deres søskende og ikke mindst deres forældre. At være forældre til at sygt barn, er opslidende, særligt når der er søskende.

SIGRID FONDEN har til formål at gøre livet sjovere for indlagte børn og deres søskende. Vi oplevede selv for vigtigt det var for vores børn, at der er noget at lege med, når vi er så mange timer på sygehuset. Derfor vil der altid blive taget højde for at de gaver SIGRID FONDEN kommer med, er der mange timers leg i.